Antena Căutare

“Mama mea s-a măritat cu fostul meu soț”. Vestea a distrus-o pe femeia asta și pe copilul său

Povestea este una tristă, care poate rupe orice legătură mamă-fiică. Confesiunea femeii a stârnit revoltă în rândul mai multor familii. 

Povestea este una tristă, care poate rupe orice legătură mamă-fiică. Confesiunea femeii a stârnit revoltă în rândul mai multor familii.

Ea a relatat cum mama ei a ajuns să se căsătorească cu fostul ei soț și cum copiii au ajuns să îl vadă pe propriul lor tata în relații amoroase cu bunica lor.

“Eu și fostul meu soț am divorțat acum mai mulți ani. Acum 6 luni, mamă m-a informat cu cea mai mare nonsalantă că ea și fostul meu soț au o relație deja de câțiva ani.

De-a lungul timpului, cât am fost împreună, am avut suspiciunile mele dar de fiecare dată când am ridicat problema, am fost asigurată că totul este ok. Se pare însă că ei au început să aibă o relație imediat ce eu și el am divorțat.

Dar lucrurile sunt și mai murdare decât atât. Copilul meu îl vede pe tatăl lui cu bunica lui împreună, este nervos, confuz și încearcă să nu se confrunte deloc cu această situație. Celălalt copil al meu este efectiv dezgustat de ceea ce vede.

De fapt, toată familia mea parcă este posedată! În afară de mine și de copiii mei, tuturor li se pare normal că fostul meu soț, cu care am copii, să facă dragoste cu mama mea, cu bunica lor”, povestește femeia.

“Atât eu cât și copiii meu am mers la psiholog! Nu am dorit decât să împărtășesc această cruntă experiență de viață pentru a mă elibera”, a încheiat ea, pe curezone.org.

A auzit un zgomot ciudat dintr-o magazie. I-a stat inima în loc când a deschis uşa: "Nu se poate aşa ceva!"... Fetelor, el este cel mai vânjos moldovean! Sincer, voi mai ştiţi cât fac 1+1? GALERIE INCENDIARĂ cu Valeriu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x