Căutare Live

Mănânci banane, după ce consumi alcool? Habar nu aveai cât de mult te poate ajuta

Nu îți vine să crezi? Chiar există o legătură între cele două, iar dacă le combini s-ar putea să ai parte de surprize.

Nu îți vine să crezi? Chiar există o legătură între cele două, iar dacă le combini s-ar putea să ai parte de surprize.

Și în niciun caz, vreuna neplăcută. După o noapte în care ai făcut "risipă" de alcool, îți vei simti capul greu, vei avea amețeli și o stare nu tocmai plăcută. Însă toate aceste neplăceri vor dispărea că prin minune. Tot ce trebuie să faci este să mănânci o banană sau două, mahmureala de a doua zi fiind puernic atenuată

Deoarece bananele conțin și vitamina B6, îți pot regla nivelul de glucoză din sânge. Vitamina B6 este bună și în lupta cu stresul, ajută la calmarea nervilor și anxietății.

Bananele sunt ca un pansament pentru stomacul tău: îți pot ușura arsurile și refluxul gastric pentru că sunt anti-acide. De aceea, sunt recomandate pentru cei care suferă de gastrită.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri