Căutare Live

Mâncarea viitorului, făcută în laborator! Cum arată, cum miroase și ce gust are. „Este mai sănătoasă” - Video

Mâncarea viitorului a fost făcută în laborator, de o echipă de cercetători. Specialiștii au creat un aliment prin care au reușit să înşele toate simțurile degustătorilor.

Mâncarea viitorului a fost făcută în laborator, de o echipă de cercetători din Israel. Specialiștii au creat un aliment prin care au reușit să înşele toate simțurile degustătorilor.

Mai exact, după ani întregi de cercetare şi teste, cercetătorii au reuşit să facă o replică fidelă a muşchiului de vită în laborator, după ce au combinat celulele animale şi nutrienţii necesari.

„Ideea principală este că luăm celulele de la vite fără să le ucidem, iar această cantitate redusă de celule serveşte ca o bază din care le înmulţim tot mai mult. Astfel, vom crea diferite tipuri de celule care ajung să fie bucata de muşchi. Iar asta este de fapt friptura pe care noi o mâncăm”, a spus doctorul Neta Lavon, unul dintre cercetătorii care au participat la acest proiect.

Cercetătorii promit că alternativa cărnii de vită este şi mai sănătoasă. Cum este făcută în laborator, nu riscă să fie contaminată cu nicio bacterie din cauza condiţiilor de igienă nepotrivite, iar din acest motiv nu conţine niciun antibiotic.

În plus, dezvoltatorii asigură că friptura are toţi nutrienţii regăsiţi în carnea animală.

Conceptul revoluţionar în gastronomie încântă şi oameni de rând, care sunt dornici să încerce preparatul.

Compania israeliană susţine că este prima firmă care creează friptură în laborator şi este în negocieri cu o serie de restaurante din Statele Unite, Europa şi Asia pentru a le distribui produsul din 2021.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri