Antena Căutare

Mania tatuajelor: Tot mai multi tineri din Romania vad aceasta arta ca un "accesoriu" la moda

Portretul bunicii, animalul de companie, florile sau masinile preferate. Toate sunt, mai nou, imaginile cu care tinerii isi acopera trupul. Tatuajele sunt deja o moda, iar tehnica a evoluat asa ca aproape nici nu mai dor. Iar pentru artisti, tatuatul a devenit o meserie de zi cu zi.

Tatuajul a devenit deja o tendita si mai toti tinerii isi doresc sa poarte unul. Insa, avand in vedere ca odata colorata pielea ramane asa pe viata, alegerea desenului devine dificila. Chiar si in aceste conditii, tinerii care ajung sa se lase pe mainile tatuatorilor stiu exact ce vor.

Pana pe 18.10.2012, ora 18.00, poti castiga TATUAJUL mult visat, cu EUFORIA TV!

Ideile tinerilor sunt din ce in ce mai nonconformiste. Unii isi deseneaza portretul iubitei sau a bunicii, altii chiar animalele preferate. Cert este ca odata ajunsi pe scaun, nu se satura doar cu un singur desen.

Pentru artisti, insa, munca nu e tocmai usoara. Trebuie sa aleaga cu grija culorile si, mai ales, sa nu-i intepe prea rau clienti. Ce-i drept ii ajuta si tehnica. Un tatuaj permanent ajunge sa coste intre 50-100 de lei si chiar 3 mii de euro in functie de marime si dificultatea de a fi realizat. Zilele acestea, la Bucuresti s-au adunat cei mai cunoscuti artisti din lume.

Foto: tattoomenow.com

SPECIAL! Alexandru Maftei, pantofarul Papei sau al lui Vladimir Putin... Cele mai traznite reclamatii la Protectia Consumatorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x