Căutare Live

Preț RECORD! Un mânz a fost vândut cu 1,5 milioane de euro

Un mânz în care mulţi amatori de curse îşi pun mari speranţe a fost vândut la licitaţie cu un milion şi jumătate de euro.

Un mânz în care mulţi amatori de curse îşi pun mari speranţe a fost vândut la licitaţie cu un milion şi jumătate de euro.

Calul are numai trei luni şi încă nu are un nume. Are însă un pedigree impresionant. Este primul urmaş al unui cal de curse celebru în Marea Britanie, care a câştigat absolut toate cursele la care a participat. Nu e de mirare că licitaţia a fost una de mare interes printre crescători.

Până la urmă, mânzul a fost vândut împreună cu mama sa şi fratele său nenăscut.

Vezi imagini pe observator.tv!

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri