Antena Căutare

Marc Wübbenhorst trebuie să bea 20 de litri de apă pe zi ca să nu moară! Cum e posibil

Un bărbat din Germania trebuie să bea în fiecare zi 20 de litri de apă, altfel se deshidratează și viața îi este pusă în pericol.

colaj foto cu Marc Wübbenhorst bând o sticlă de apă Galerie
Un bărbat pe nume Marc Wübbenhorst din Germania este obligat să bea 20 de litri de apă în fiecare zi | sursa foto: Profimedia

Un bărbat pe nume Marc Wübbenhorst din Germania este obligat să bea 20 de litri de apă în fiecare zi, dacă vrea să rămână în viață.

Aceasta este incredibila poveste a unui arhitect pe nume Marc Wübbenhorst. Bărbatul este nevoit să bea în fiecare zi o cantitate uriașă de lichide, pentru a putea supraviețui. Practic, omul are o sete atât de puternică încât mereu tânjește să bea câte ceva, indiferent că esten apă, suc sau orice altă băutură.

Marc trebuie să bea 20 de litri de apă pe zi ca să rămână în viață

Deși mulți ar putea să fie tentați să creadă că nu este sănătos pentru un om să consume o asemenea cantitate uriașă de lichide, iată totuși că în cazul acestui bărbat situația este chiar una recomandată de doctori! Dacă nu bea apă timp de o oră, acesta începe să se simtă rău și să aibă amețeli, dureri de cap și chiar confuzie!

citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

După numeroase analize și investigații medicale, specialiștii i-au pus diagnosticul de diabet insipid, o afecțiune rară ce este întâlnită la 1 din 25.000 de persoane.

Această formă de diabet are ca efect principal senzația de sete extremă, ce este imposibil de stăvilit. Din cauza afecțiunii pe care o are, Marc Wübbenhorst este nevoit să stea preponderent în casă.

Marc Wübbenhorst bând o sticlă cu apă

Marc Wübbenhorst trebuie să bea zilnic 20 de litri de lichide

Dacă trebuie să plece undeva timp de o zi, atunci acesta trebuie să găsească o soluție pentru a căra cu el mai bine de 20 de sticlă cu apă, doar ca să poată țină departe efectele neplăcute ale bolii.

citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

În mod inevitabil și mersul la toaletă este la fel de frecvent precum consumul de apă, căci germanul este nevoit să meargă și de cincizeci de ori pe zi la baie. Din spusele bărbatului, acesta nu a dormit niciodată mai mult de două ore legate, din cauză că se trezește extrem de frecvent noaptea, arată cei de la odditycentral.com.

Diabetul insipid se poate dezvolta la orice moment al vieții, dar Marc Wübbenhorst s-a născut cu această afecțiune și acest lucru i-a afectat viața încă de când era doar un copil. Totuși, germanul și-a păstrat optimismul și încearcă să vadă mereu partea plină a paharului și să aprecieze viața din toate punctele de vedere.

Andrew Taylor avea 151 de kilograme când a decis să mănânce doar cartofi timp de un an, la fiecare masă. Cum arată acum... Ce s-a întâmplat cu gemenii siamezi Shivanath și Shivram Sahu, care au refuzat să fie despărțiți prin operație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x