Antena Căutare

Mare atenție, mare! HOROSCOP Ce nu ar trebui să spui niciodată unei persoane, în funcție de ZODIE! Racii vor lua foc dacă vor auzi: „Lasă-mă pe mine să vorbesc primul!”

Unele zodii iau foc la propriu, după ce li se spun anumite replici! Chiar și toleranții Raci pot fi scoși din sărite!

Unele zodii iau foc la propriu, după ce li se spun anumite replici! Chiar și toleranții Raci pot fi scoși din sărite!

Berbec – Ai răbdare
Ca unul dintre cele trei semne de foc, Berbecii te pot răni dacă nu şti să te porţi cu ei. Au o temperament rapid, iar furia lor depinde de situaţie. Sunt pasionaţi în legătură cu viaţa şi devin frustraţi atunci când cineva le stă în cale.

Nu provoacă oamenii de obicei, dar sunt încăpăţânaţi şi se enervează foarte rapid. Cei din jur simt că trebuie să se poartă cu mănuşi pentru că dacă îi superi nu se vor sfii să îşi arate mânia. Din fericire, aceştia uită repede motivul pentru care s-au supărat.

Taur – Sunt cu ochii pe tine
În timp ce Taurii nu se enervează uşor, aceştia devin pasivi-agresivi dacă reuşeşti să îi superi şi te vor elimina din viaţa lor. Nu le place să recunoască atunci când cineva îi răneşte, dar dacă nu vorbesc cu tine, atunci vei înţelege că sunt supăraţi pe tine.

Sunt nervoşi atunci când cineva minte, înşeală sau îi trădează. Vor vorbi cu tine atunci când sunt pregătiţi, iar atunci vor avea nevoie de toată atenţia ta.

Gemeni – Taci din gură
Aceştia te vor ameţi dacă nu înţelegi cum trebuie să te porţi cu ei. Vor spune una şi vor face alta, se vor răzgândi repede. Dacă sunt foarte nervoşi în legătură cu ceva, atunci aceştia vor atentă la capul tău.

Nu au un temperament agresiv, se vor exprima în legătură cu ceea ce îi supăra, dar nu îşi vor dori să fie supăraţi pentru prea mult timp.

Rac – Lasă-mă pe mine să vorbesc primul
Nativii au o natură dulce, plină de compasiune şi gentilă. Totuşi, unele persoane ajung să profite de asta, iar asta îi face să se simtă neapreciaţi. Nu îţi vor spune atunci când sunt supăraţi, vor încerca să îşi ascundă sentimentele.

Au standarde înalte pentru alţii pentru că oferă multă dragoste şi compasiune şi se aşteaptă să primească acelaşi lucru. Totuşi, într-un final te vor ierta.

Leu – Cineva arată mai bine ca tine
Nativii au un temperament violent şi îţi vor demonstra asta de fiecare dată când îi superi. Pot arunca lucruri, pot începe ţipe, să se rostogolească pe podea sau orice altceva îţi va atrage atenţia.

Te pot jigni, pot spune lucruri pe care nu le cred, dar o fac doar pentru că au nevoie să se descarce. Furia lor are durată scurtă şi nu vor ţine supărarea pentru mult timp.

Fecioară – Nu-mi pasă despre ceea ce gândești
Cel mai răbdător semn al zodiacului, îşi arată furia foarte greu. Nu se descurcă bine cu emoţiile, aşa că nu te aştepta să îţi recunoască atunci când sunt nervoşi. Te vor ignora, vor încerca să se ascundă, dar, dacă îi răneşti foarte tare, nu te aştepta să te ierte atât de uşor.

Balanță – Ia mai repede o decizie
Ca şi iubitori de pace, aceştia vor încerca să evite furia cu orice preţ. Le place să îşi menţină echilibrul în viaţă şi în relaţii, aşa că vor ţine totul pentru ei pentru a evita conflictul. Cred în dreptate, aşa că îţi vor acorda o nouă şansă.

Nu te aştepta să fie cei care fac prima mişcare. Totuşi, se vor folosi de greşelile tale în argumentele din viitor.

Scorpion – Termen limită
Dacă enervezi un Scorpion, încearcă să fii atent la mişcările corpului. Nu îţi vor spune că sunt supăraţi, dar ochii, expresiile faciale şi alte semne subtile îi vor da de gol. Nu vrei să te pui rău cu ei. Vor plănui răzbunarea şi nu se vor opri până când nu reuşesc.

Încearcă să le dai timp, spaţiu s-ar putea să încerce să discute cu tine atunci când sunt pregătiţi.

Săgetător – Am avut cea mai grea viață
Un alt semn de foc, nativul în Săgetător îşi va arăta atunci când este nervos. Nu tolerează lipsa de loialitate sau trădarea, aşa că va trebui să pleci rapid din calea lor dacă le-ai greşit cu ceva.

Vor deveni sarcastici atunci când îi superi, aşa că acesta este primul semn. Se calmează greu, dar le place să analizeze situaţia şi să rezolve probleme.

Capricorn – De ce faci mereu așa?
Aceştia nu se enervează foarte uşor. Preferă să păstreze pacea şi să rămână calmi decât să îşi irosească energia. Totuşi, atunci când se enervează, ar fi bine să fugi cât de ţin picioarele. Vei înţelege imediat când ai întrecut măsura.

Nu uita deloc uşor şi nu iartă niciodată. Vor începe să ţipe şi să facă o scenă în toată regula. Au standarde înalte pentru ceilalţi şi sunt dezamăgiţi atunci când ceilalţi nu le ating. Atât timp cât respecţi codul lor ridid al moralităţii, totul va fi bine.

Vărsător – Este o idee proastă
Aceştia iubesc o dezbatere bună şi conversaţiile care provoacă, dar nu suportă argumentele. Dacă i-ai enervat, nu te aştepta să stea pe lângă tine. Dacă sunt obligaţi să se confrunte cu situaţia, o vor face într-o manieră clasică şi elegantă. Nu le place să îşi arate emoţiile, aşa că vor încerca să evite conflictele.

Peşti – I-am auzit vorbind despre tine
Ca şi un semn de apă, emoţiile Peştilor sunt profunde. Tind să se enerveze pe orice, dar nu îţi vor spune. Nu le place să se certe, aşa că îşi adună emoţiile. Vor încerca să se calmeze singuri. Pot plânge, pot atunca lucruri, pot ţipa ca să se simtă mai bine.

Prima lor imagine i-a șocat și pe medici! Unul alb, ca laptele, celălalt de culoare: Gemenii au devenit vedete pe intern... VIDEO. Încă o subspecie dispărută! Sudan, ULTIMUL mascul de rinocer alb nordic de pe Terra a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x