Antena Căutare

Marea Britanie: A ramas fara stomac dupa ce a fost diagnosticata gresit

O pensionara din Marea Britanie a fost supusa unei operatii de gastrectomie totala dupa ce doctorii au interpretat incorect rezultatele analizelor.

Medicii de la un spital din Staffordshire au diagnosticat-o cu cancer stomacal si i-au indepartat tumora despre care erau convinsi ca este maligna.

In urma unor analize realizate dupa ce i-a fost indepartata stomacul, batrana de 74 de ani a aflat ca operatia nu era necesara. Tumora nu ii punea in pericol viata, analizele initiale fiind interpretate gresit de catre medici.

Pacienta a trecut printr-o trauma fizica, dar si psihica. Apoi, a urmat o perioada lunga de recuperare, in care greutatea ei a variat foarte mult si a avut probleme digestive grave.

Acum, a primit o despagubire financiara substantiala din partea spitalului, dar este nemultumita de faptul ca medicii care au operat-o nu si-au asumat personal responsabilitatea pentru greseala facuta. Avocatul femeii, care vrea sa ramana anonima, subliniaza faptul ca situatia a fost foarte grava mai ales pentru ca nu a gresit un singur medic, ci o intreaga echipa de specialisti.

Foto: hepta.ro

Misterul Mona Lisei, dezlegat dupa 500 de ani... FOTO! Nu s-a mai tuns de 14 ani! Vezi cum arata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x