Antena Căutare

Marea Britanie: Bunic la doar 29 de ani!

Shrem Davies a devenit cel mai tanar bunic din Marea Britanie, la doar 29 de ani, dupa ce fiica sa in varsta de 14 ani a dat nastere unui bebelus.

Shrem Davies avea 14 ani atunci cand a devenit tata pentru prima oara, iar acum se pare ca i-a venit si randul fiicei sale, Tia. Fata a nascut o frumoasa fetita, cu doar o saptamana inainte sa implineasca 15 ani.

Shem, care s-a despartit de mama Tiei la numai 3 luni dupa ce aceasta a nascut, a declarat ca este mai mult decat incantat de noua membra a familiei.

Micuta Ava Grace se afla momentan la spital, intr-un incubator, avand doar sase luni si jumatate si 900 de grame in momentul in care a venit pe lume.

Shem a mai povestit despre socul pe care l-a avut atunci cand Tia l-a anuntat ca este insarcinata cu prietenul ei in varsta de 15 ani, Jordan Williams.

Cu toate acestea, Shem si Kelly, parintii fetei, au ajutat-o pe Tia sa aiba grija de Ava Grace, care este primul reprezentant al celei de-a sasea generatii a familei.

The Sun
VIDEO! "Dorel" a lovit la Bucuresti: O strada din Centrul Vechi, transformata in piscina... A dat nastere unei MUMII! Vezi un top cu cele mai socante cazuri medicale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x