Antena Căutare

Marea Britanie: El e barbatul care are 16 copii cu 14 femei diferite

Cel mai fertil tata din Marea Britanie are 15 copii cu 13 femei diferite si mai asteapta inca un bebelus, cu o alta femeie.

Desi Jamie Cumming, in varsta de 34 de ani, este somer, el are deja 15 copii, iar al 16-lea este pe drum.

Actuala prietena a lui Jamie este insarcinata la doar 19 ani, urmand sa dea viata copilului in luna ianuarie, in timp ce o alta iubita de-a barbatului, tot in varsta de 19 ani, a nascut un bebelus cu mai putin de doua saptamani in urma. Insa lucrurile nu se opresc aici: o a treia fata trebuie sa nasca cel de-al 17-lea copil al lui Jamie in anul care va urma.

"Tatal in serie" din Dundee, Marea Britanie, nu este in stare sa sustina financiar atat de multi copii. Mama acestuia, Lorraine, este rusinata de fiul ei si e de parere ca Jamie ar trebui sa se chinuie mai mult pentru a-si ajuta copiii.

"Este neangajat de multi ani si nu da semne ca ar vrea sa lucreze. Nu vorbim unul cu altul si, desi il iubesc, sunt extrem de dezamagita de modul in care isi traieste viata. Este dificil sa tin pasul, insa incerc sa vad toti copiii. El nu pare deranjat, chiar daca se crede 'Tatal anului' pentru ca locuieste impreuna cu trei dintre ei", a declarat suparata Lorraine Cumming.

Articolul continuă după reclamă

Mama lui Jamie este impotriva modului in care acesta isi schimba partenerele. "Este trist ca nu isi vede fiica cea mare, pe Samantha, de care am avut grija inca de cand s-a nascut. Iubita lui actuala nu este cu mult mai in varsta fata de Sam. Pur si simplu iubeste sa stea cu adolescente", a adaugat Lorraine.

Daily Mail
In Coreea de Sud, robotii vor pune stapanire pe inchisori... FOTO! Marea Britanie: Un artist creaza tablouri numai din bomboane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x