Antena Căutare

Marea Britanie a publicat o serie de documente despre existenta OZN-urilor

Marea Britanie a dat publicitatii peste 6700 de pagini ce curpind rapoarte si anchete guvernamentale despre existenta unor OZN-uri. Documentele ofera informatii despre aparitiile obiectelor zburatoare neindentificate din ultimii 43 de ani.

Documentele apartin biroului pentru OZN, inchis in 2009, si cuprind anchete despre OZN-uri si rapoarte cu marturiile unor persoane care au avut parte de "intalniri de gradul III".

Potrivit arhivelor, extraterestrii ar fi vizitat de mai multe ori Marea Britanie. Un politist a semnalat aparitia unui OZN, in 1999, in apropierea clubului de fotbal Chelsea, iar in documente se mai mentioneaza si vizita unor "oameni in negru" facuta unei persoane care ar fi declarat ca a vazut un obiect zburator neindentificat in Lincolnshire.

Potrivit arhivelor, un proprietar de hotel din Tara Galilor a sustinut ca dintr-un OZN, care aterizase, "doi humanoizi fara fete si cu silueta impozanta au iesit si au inceput sa faca niste masuratori".

In dosare apare si un raport realizat in 1995 in care era mentionat faptul ca vizitele extraterestrilor aveau ca motiv probabil o misiune de recunoastere militara, de dezvoltare stiintifica sau turism.

Totusi, pana acum, oficialii britanici nu au reusit sa gaseasca vreo dovada care sa ateste ca vizitele extraterestrilor sunt reale.

FOTO: ghosttheory.com

HOROSCOP: Vezi ce-ti rezerva astrele in acest week-end!... Un roman nevazator va ajunge pe bicicleta la Londra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x