Antena Căutare

Marea Britanie: un baietel de 7 ani risca sa moara daca rade

Un baietel de sapte ani din Marea Britanie lupta cu o situatie absolut socanta. In ciuda varstei, nu are voie sa rada, distractia putandu-se dovedi fatala in cazul lui.

Un simplu raset il poate ucide pe Bradley Burhouse, de sapte ani. Copilul sufera de o afectiune cardiaca ciudata in urma careia ritmul batailor inimii sale este de doua ori peste limita normala.

Medicii i-au interzis sa rada ori sa se distreze, amenintand-o pe mama lui ca orice emotie care ii creste si mai mult ritmul batailor cardiace ii poate fi fatala lui Bradley.

Copilul are pana la 200 de batai cardiace pe minut, ceea ce este de doua ori mai mult decat normal, insa problema a fost observata abia anul acesta, cand in timp in ce radea la glumele fratelui sau mai mare, Bradley Burhouse a cazut si a lesinat.

Medicii l-au diagnosticat cu tahicardie ventriculara si au explicat parintilor ca este vorba despre o afectiune ce in cazul unor copii duce automat la deces, in ciuda tratamentului medicamentos sau al operatiei.

Deocamdata, Bradley Burhouse este supus mai multor analize pentru a se decide in ce mod va lupta cu afectiunea, insa pana la luarea deciziei, doctorii i-au interzis orice activitate si emotie menita sa il agite.

Foto: CatersNewsAgency

VIDEO! Montreal: Au planificat cererea in casatorie cu 6 ani in avans... VIDEO! Protest cu purcei in Chisinau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x