Antena Căutare

Maria Ghiorghiu s-a lăsat de cutremure și a profețit o răpire la nivel înalt. ”Cine va fi răpit...”

Maria Ghiorghiu a profețit o răpire pentru care se cere rascumparare.

Maria Ghiorghiu s-a lăsat de cutremure și a profețit o răpire la nivel înalt. ”Cine va fi răpit...”
maria ghiorghiu profetii

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare despre care s-a spus că profețit incendiul de la ”Colectiv”, ”a luat o pauză de la cutremure”, însă nu de la profeții, căci tocmai i s-a arătat un alt eveniment important: o răpire pentru care se cere răscumpărare.

Maria Ghiorghiu a povestit că se afla la Biserică când viziunea i s-a arătat, iar ”Bunul Dumnezeu” a ajutat-o să ia contact, chiar dacă preț de doar câteva memente, cu informațiile Universului.

Maria Ghiorghiu a povestit pe blogul personal că a ”văzut” răpirea unei persoane importante, având în vedere că ”se cere răscumpărare”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce s-a scris că unele dintre preziceri s-au adeverit. Oare cea mai nouă dintre ele să aibă vreo legătură cu ”realitatea”?

Maria Ghiorghiu este vehementă în convingeri: ”Cu siguranță așa se va întâmplă, din păcate!”...

A avut îngeri păzitori! O fetiță de 4 ani, scoasă din ghearele morții, după ce a căzut de la etaj. Atenție, imagini șoca... Scandal monstruos! Un fotbalist celebru, filmat de soție în timp ce se afla într-o saună cu o altă femeie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x