Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Adela

„Dragii mei, se va întâmpla o uriașă tragedie. Nu înțelegeam ce scrie, dar am văzut”. Maria Ghiorghiu anunță o tragedie în Săptămâna Mare

Maria Ghiorghiu a prezis o nouă tragedie care s-ar putea petrece în perioada următoare. Femeia a scris pe blogul său că visul său ar putea prevesti ceva nemaivăzut până acum, iar semnalele sunt foarte clare

Maria Ghiorghiu a prezis o nouă tragedie care s-ar putea petrece în perioada următoare. Femeia a scris pe blogul său că visul său ar putea prevesti ceva nemaivăzut până acum, iar semnalele sunt foarte clare.

„22 Aprilie 2019,ora 4,14 zori de zi !

Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi,ma trezeste un glas care spune ceva cutremurator.
Vedeam in faţa ochilor inchisi,un ziar format mare, un ziar pe a carei prima pagina sus,era un titlu scris pre vreo 4 randuri, cu litere mari si cu negru ingrosat.
Nu intelegeam ce scrie, dar am vazut numarul 28.109 .
Apoi ,aud glas care-mi spune asa:

"Au murit 28.109 ."

Dragii mei, se va intampla o uriasa tragedie.
Unde anume si in ce context? Nu stiu a va spune.
Dar vom auzi de aceasta cifra, cu 28.109 morti.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne apere pe noi toti Fiii Săi si sa ne apere de tot raul si de toata suferinta.
Ce Dezastru va fi,ce Cataclism va fi , eu nu stiu a va spune; nu mi s-a descoperit.
Dar va fi cumplit. Numai Bunul Dumnezeu si lacrimile MAICII DOMNULUI ne mai poate salva( pe noi ca oameni ai acestei Planete Pămant )de la o astfel de Tragedie cumplita, de la un astfel de Cataclism.”

Recomandari