Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevăzut incendiul din Colectiv, trage un semnal de alarmă: „În martie, va fi un cutremur devastator”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevăzut incendiul din Colectiv, a anunţat, vineri seara, că în luna martie a acestui an va avea loc un cutremur devastator.

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevăzut incendiul din Colectiv, a anunţat, vineri seara, că în luna martie a acestui an va avea loc un cutremur devastator.

Cu fiecare apariție, Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu ne dovedește că premonițiile ei sunt reale! Ne înspăimânta pe toți, dar de fiecare data o ascultăm cu sufletul la gură.

În urmă cu nouă luni, Maria scria pe blogul sau că în Franța va fi un război. Nimeni nu a luat-o în seamă la acea vreme, însă apoi, Parisul a fost atacat!

Femeia face previziuni nu tocmai îmbucurătoare

Maria Ghiorghiu, noi previziuni înspăimântătoare: "Un politician din România va avea o problemă gravă de sănătate!"

Mulți spun că previziunile femeii se adeveresc. De data aceasta, Maria Ghiorghiu a intrat în direct la Antena Stars și a oferit noi detalii despre ce ne-ar pregăti destinul în luna martie.

La prima vedere crezi că e doar o poză cu o veveriță, dar nu este deloc ceea ce pare! Un mic detaliu scapă tuturor!... Povestea legendarului pachet de țigări Carpați, sub umbra privatizării! “Fumător este cel care vrea să simtă că îi rămân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x