Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, o nouă profeție ÎNFIORĂTOARE: „Nu va mai dura mult”

Maria Ghiorghiu, care a prezis tragedia din clubul Colectiv, a lansat o nouă profeție, care vizează nu doar România, ci întreaga lume.

Maria Ghiorghiu, care a prezis tragedia din clubul Colectiv, a lansat o nouă profeție, care vizează nu doar România, ci întreaga lume.

Prezicătoarea este de părere că omenirea nu va mai dura mult.

„Vine Sodoma si Gomora peste omenire", ar fi mesajul pe care Maria Ghiorghiu l-a auzit.

„Dureros! Extrem de dureros acest mesaj. Dumnezeu și-a întors fața sa de la noi fiii săi care mult l-am supărat. Ne vom duce crucea fiecare dintre noi, așa după cum merităm. După vorbele noastre, după faptele noastre, după credința și iubirea pe care le avem faţă de Dumnezeu și de Maica Domnului, precum și faţă de Aproapele nostru”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

„Nu trebuie să deznădăjduim, ci dimpotrivă, trebuie să ne întărim în Credință și să facem să-nflorească Dragostea și Iubirea în inimă și-n sufletul nostru și astfel vom birui pe cel rău care va da startul în Lume pentru Sodoma și Gomora. Aceste orașe în care oamenii făceau numai nelegiuri; femeile trăiau cu femei, bărbații cu bărbați și toate urâțeniile pământului se găseau în aceste două orașe Sodoma și Gomora, pe care Dumnezeu le-a șters de pe fața pământului nemaisuportând neascultarea Fiilor Săi, destrăbălarea și desfrânarea. (...) omenirea nu va mai dura mult. Judecata Împăratului Ceresc asupra noastră este foarte aproape”, a mai scris prezicătoarea.

„Să ne pregătim prin curățenie trupească și sufletească, prin Sfântă și dreaptă spovedanie la preot și prin învrednicirea de a primi sfântă și dumnezeiască împărtășanie cu prea scump și cu prea sfânt trup și sângele domnului nostru Iisus Hristos, căruia i se cuvine toată cinstea, slava și închinarea”, a îndemnat ea.

Descoperire UIMITOARE! Îți dă fiori! Ce se ascundea la doar 50 de centimetri sub pământ. Motivul pentru care arheologii ... Samurai, băi băiatule! Prima scumpire la înghețată, după 25 de ani! Angajații companiei au plecat capul și și-au cerut s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x