Antena Căutare

Maria Ghiorghiu face o profeție CUTREMURĂTOARE: „România va fi lovită de O BOALĂ neiertătoare!”

Maria Ghiorghiu continuă seria profețiilor legate de România, iar în ultima postare de pe blogul său face referiri la o boală care va lovi țara noastră în viitorul apropiat.

Maria Ghiorghiu continuă seria profețiilor legate de România, iar în ultima postare de pe blogul său face referiri la o boală care va lovi țara noastră în viitorul apropiat.

Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas tare supărat,care,spunea asa:

"PELAGRĂ !
Iata Romania!
Asta-i Romania !

Clipă în care,vad un barbat in varsta,avea părul alb si părea a fi intr-un cabinet medical.
Barbatul era cu spatele la mine si nu-i vedeam chipul.
Apoi,aud alt glas care spune:

"Asta-i Romania !
Vindeca Trecutul !"

Pelagra este o boală cauzată de o dietă deficitară sau de incapacitatea organismului de a absorbi, fie niacina (una dintre vitaminele complexului B), fie triptofanul (un aminoacid esențial). Boala este întâlnită în anumite părți ale lumii, cu populații care consumă mari cantități de porumb și se caracterizează prin ulcerații eritematoase cutanate, diaree, modificări ale mucoaselor și uneori simptome de boli mentale (demență sau schizofrenie). Boala se poate produce și ca urmare a tulburărilor gastrointestinale sau a alcoolismului. Denumirea bolii provine de la "pelle"(piele) și "agra"(groasă). Pentru prevenirea bolii e indicata o dieta ce conține legume, ciuperci, pește, ouă și lapte, sau suplimente nutritive, cum ar fi de exemplu niacina, care poartă și denumirile de vitamină PP (factor pelagro-preventiv) și acid nicotinic.

Carmen Iohannis, apariție incendiară la... biserică! Felul în care s-a îmbrăcat soția președintelui i-a lăsat pe toți cu... Ce sunt codurile de bare şi la ce ajută ele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x