Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, previziune sumbră despre o nouă tragedie în România: "Vom afla cât de curând"

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul din Colectiv face, din nou, o previziune îngrijorătoare. Femeia a scris pe blogul său că omenirea ar putea fi lovită de o nouă tragedie, iar țara noastră este și ea vizată. 

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul din Colectiv face, din nou, o previziune îngrijorătoare. Femeia a scris pe blogul său că omenirea ar putea fi lovită de o nouă tragedie, iar țara noastră este și ea vizată.

"Dragii mei, astăzi dimineață în zori de zi,mă trezește o lumina albă și orbitor de strălucitoare,lumina ce-mi arată un număr format din patru cifre.

Acest număr era: 3347. Acest număr fraților, pulsa încontinuu, așa precum ne bate inima în piept. Era scris cu lumina albă strălucitoare și așezat că pe un norișor oval bleu, foarte aproape de pământ. De două ori consecutiv mi s-a arătat acest număr care, pulsa încontinuu.

La început când a apărut, părea că cifra 4 să devină cifra 5. Dar spre final, forță nevăzută a fost foarte hotărâtă și a rămas 4. Dragii mei, ce înseamnă acest număr care pulsa încontinuu,eu nu știu. Dar știu că la un moment dat,vom află împreună. Cu dragoste,Maria", a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul sau.

S-a scos la vânzarea cea mai frumoasă casă din România! Arhitectura sa fabuloasă l-ar face invidios chiar și pe Prințul ... O tânără de 25 de ani, condamnată la 40 de ani de închisoare! Modul barbar prin care și-a pedepsit copiii: ”Practic, i-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x