Antena Căutare

„Brusc, începe un cutremur, un cutremur ce face ca mobilierul să se miște”. Visul înfiorător al Mariei Ghiorghiu despre un nou seism

Ziua de 10 aprilie 2019 a fost una în care clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune sumbră. Femeia care a prezis dezastrul de la Colectiv a scris pe blogul său câteva rânduri despre un posibil seism, care ar putea fi resimțit în România

Ziua de 10 aprilie 2019 a fost una în care clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune sumbră. Femeia care a prezis dezastrul de la Colectiv a scris pe blogul său câteva rânduri despre un posibil seism, care ar putea fi resimțit în România.

Femeia anticipează un dezastru ce s-ar putea produce în viitorul apropiat, rândurile sale fiind de-a dreptul înfiorătoare:

10 Aprilie 2019,ora 6,42 zori de zi !

Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata o camera cu tot ce este nevoie ca sa fie locuita.
Brusc, incepe un Cutremur intens, Cutremur ce face ca mobilierul din camera sa se miste de pe loc, iar lustra din plafon sa se clatine tare.

Dragii mei, vom auzi de un Cutremur intens ,Cutremur ce va da fiori reci celor care vor avea parte de el. Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,ca sa ne apere pe noi toti si pe fratii nostri care sunt sau vor fi la mare necaz.
Cu dragoste,Maria.

Cum alegem bijuteriile pentru a avea noroc în dragoste și bani. Carmen Harra: O piatră cu frecvența foarte puternică est... Modele de ouă roșii pentru masa de Paște. Ouăle cu mesaje, vedetele anului 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x