Antena Căutare

Vine sau nu Marele Cutremur în România? Profeția despre țara noastră ar putea fi răspunsul mult așteptat!

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său personal un nou mesaj despre un posibil mare cutremurcare va lovi România.

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său personal un nou mesaj despre un posibil mare cutremurcare va lovi România.

“Asta noapte,cand inca nu apucasem ca sa adorm, aud glas care ne aminteste despre un Cutremur "mult asteptat" si despre care,s-a vorbit enorm de mult in ultimii ani.


Iata ce spunea glasul: Un Cutremur asteptat, de peste 45 de ani!

Prieteni dragi, cum primim vesti si despre acel Cutremur mare, despre care, se va vorbi mult mai mult ca pâna acum.

Dar să nu ne gandim la un posibil Cutremur mare in Romania!

Până acum, chiar daca multe televizuni si multi experti si cercetatori, multi vizionari spuneau ca va fi in anul x,in luna y Cutremurul mare in Romania, eu va scriam de fiecare dată dragilor, ca sa nu va panicati,deoarece,Cutremurul mare nu va veni inca in Romania Duhului Sfant.”

Descoperire complet neașteptată! Concluzia cercetătorilor după ce au analizat o rocă de pe Lună... Un tânăr de 17 ani a murit la scurt timp după ce iubita sa i-a lăsat aceste urme pe gât! Medicii au dat verdictul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x