Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare despre România: „Văd ambulanțe, medici și asistenți adunați în acel loc. Să ne rugăm!”

În aceasta noapte,desi eram cu ochii pe monitor si scriam pe Blog, vad in spatele meu de parca as fi avut un al treilea ochi la ceafa,

Femeia care a prevestit dezastrul de la Colectiv, dar și dispariția mai multor personalități ale vieții publice din România, vine cu o nouă profeție. De data aceasta, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei despre un accident teribil care s-ar putea produce în România în zilele următoare:

În aceasta noapte,desi eram cu ochii pe monitor si scriam pe Blog, vad in spatele meu de parca as fi avut un al treilea ochi la ceafa, vad o Intersectie mare înspre Sud si multe Ambulante adunate in mijlocul intersectiei. Era ziua si multa forfota in acea intersectie. Medici ,asistente ,pompieri si multa lumea adunata.
În timp ce CADRELE MEDICALE incercau sa ajute ranitii,aud glas care spune asa: "Masa,prilejul şi restaurantele sunt inchise ."

Prieteni dragi ,din păcate vom auzi de un accident rutier de mare amploare. Unde anume se va intampla sau cand, eu nu stiu a va spune.
Sa ne rugam însa,la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa apere pe toti cei care sunt participanti la trafic si pe noi toti deopotriva.

Adevărul din spatele imaginii ce a făcut înconjurul lumii pe internet! De ce stau medicii și asistentele la coadă lângă ... Uimitor! Matematica i-a adus un milion de dolari după ce a rezolvat o ipoteză veche de 160 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x