Antena Căutare

Eroii există și merg cu metroul! Maria, o puștoaică care i-a salvat viața unui copil care se îneca: ”Tinerii fac și lucruri utile!”

Eroii adevărați nu poartă nici cape și nici nu pot să zboare, ci trăiesc la fel ca toți oamenii. Ba mai mult, am putea spune că merg cu metroul. Iar o dovadă în acest sens este reprezentată de  María López Sánchez, o tânără care urmează cursurile unei școli de asistente și care a reușit să salveze viața unui copil în timp ce călătorea cu metroul.

Eroii există și merg cu metroul! Maria, o puștoaică care i-a salvat viața unui copil care se îneca: ”Tinerii fac și lucruri utile!”
Maria, o puștoaică care i-a salvat viața unui copil care se îneca: ”Tinerii fac și lucruri utile!”

María López, o tânără care a început să urmeze cursurile unei școli de asistente în luna septembrie a acestui an, a reușit să impresioneze o lume întreagă după ce a reușit să salveze viața unui puști.

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 23 noiembrie, în timp ce tânăra se afla în metrou. La un moment dat, ea a auzit o mamă țipând că i se îneacă copilul și i-a sărit în ajutor.

”Se îneacă, fiul meu se îneacă.”, țipa femeia în timp ce-și lovea fiul peste față. În momentul în care a auzit-o, María López s-a îndreptat către ea și a aplicat manevra Heimlich, care a salvat de-a lungul timpului peste o sută de mii de vieți doar în Statele Unite ale Americii.

”Am crezut că-l pot salva cu mișcările pe care le-am învățat la școală. Nu-mi amintesc prea multe detalii pentru că totul s-a întâmplat prea repede. M-am gândit doar la faptul că băiețelul se îneacă cu o caramelă.”, a povestit tânăra, potrivit ideal.es.

De asemenea, ea spune că a simțit o mare satisfacție după ce a reușit să-i salveze viața copilului: ”Când s-a terminat totul, mi-am strâns lucrurile și am plecat. Nu am vorbit nici cu mama, însă faptul că băiețelul mi-a mulțumit. A însemnat mult pentru mine.”, a mai povestit tânăra potrivit sursei citate.

”Cred că această faptă poate fi folosită pentru a arăta că tinerii nu își pierd vremea doar distrându-se și bând, ci pot face și lucruri utile.”, a mai precizat Maria.

Top 7 referate căutate pe Google în 2019. Elevii au avut nevoie de „Droguri referat” sau „Marea Neagră referat”... Ar face orice pentru mama lui! Un bărbat s-a deghizat în femeia care i-a dat viață, ca să obțină un permis de conducere ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x