Antena Căutare

TEST inedit! Măsoară-ți mâinile în raport cu lungimea antebrațelor! Mărimea palmelor spune multe despre personalitatea ta

Marimea palmei poate dezvalui numeroase insusiri si trasaturi de caracter. Pentru a le afla, tot ce trebuie sa faci este sa iti masori mainile in raport cu lungimea antebratelor.

secretele.com

Marimea palmei poate dezvalui numeroase insusiri si trasaturi de caracter. Pentru a le afla, tot ce trebuie sa faci este sa iti masori mainile in raport cu lungimea antebratelor, scrie secretele.com

Aşază degetul mare deasupra cotului şi întinde larg degetele. Dacă degetul mic nu ajunge la încheietura mâinii, palmă se consideră a fi mică. Dacă degetul mic ajunge la nivelul încheieturii, palmă se consideră a fi mare.

1. Se spune că persoanele care au palmele mici tind să îşi asume mai multe riscuri, sunt aventuroase, generoase, practice, cu picioarele pe pământ, dar au parte de relaţii conflictuale. Persoanele cu mâinile mici sunt logice şi abordează problemele într-un mod mai direct.

2. Persoanele cu palmele mari sunt perfecţioniste. De multe ori, acestea ajung să se piardă în detalii, ceea ce le îngreunează acţiunile şi le încetineşte timpul de reacţie la problemele ivite. În schimb, sunt deosebit de muncitoare şi harnice, precum şi mai sensibile. Sunt impulsive şi pot exagera proporţiile problemelor. În plus, firea lor altruistă le face să pună uneori pe primul plan problemele altora în detrimentul celor proprii.

Poveste dureroasă! Drama bărbatului cu trei picioare şi două inimi... Schimbări radicale la Facebook: Toţi cei care au conturi sunt afectaţi de această decizie...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x