Căutare Live

Mărturisire șocantă a tatălui Mădălinei Manole: „Fata noastră ne-a vizitat de sărbători”

Se întâmplă fenomene paranormale în casa familiei Manole. Părinţii Mădălinei spun că fantoma fiicei lor îi bântuie. O astfel de ”vizită” tulburătoare a avut loc chiar în a doua noapte de Crăciun

Se întâmplă fenomene paranormale în casa familiei Manole. Părinţii Mădălinei spun că fantoma fiicei lor îi bântuie. O astfel de ”vizită” tulburătoare a avut loc chiar în a doua noapte de Crăciun.

Suferinţa le-a dat halucinaţii sau chiar se întâmplă o minune? Ion Manole (75 de ani), tatăl ”Fetei cu părul de foc”, ne-a povestit că de la o vreme încoace atât el, cât şi soţia lui au parte de experienţe ciudate. Fiica lor îşi face apariţia noaptea şi le vorbeşte.

Reporterii Click! au fost la Cimitirul Bolovani, din Ploieşti, acolo unde Mădălina Manole îşi doarme somnul de veci. I-au aprins o lumânare şi s-au rugat pentru sufletul ei chinuit. Mormântul era îmbrăcat cu coroniţe de brad şi flori artificiale, iar la marginea lui stătea bradul natural, frumos împodobit de soţul ei, care nu a uita-o.

Vezi continuarea AICI.

Nu pune asta pe Facebook dacă nu vrei să te caute poliția! Mulți fac greșeala asta... Horoscopul de weekend aduce bani, lacrimi sau iubire fără margini! Ție ce ți-au pregătit astrele?...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri