Antena Căutare

Secretul NEȘTIUT al lui Arsenie Boca. Dezvăluiri EXPLOZIVE despre ÎNGERUL ROMÂNILOR

Cel mai bătrân preot a făcut mărturii impresionante despre arestarea lui Arsenie Boca și despre viața preoților aruncați în închisoare de comuniști.

Cel mai bătrân preot a făcut mărturii impresionante despre arestarea lui Arsenie Boca și despre viața preoților aruncați în închisoare de comuniști. Preotul de la Mănăstirea Plumbuita a vorbit despre cum l-au ridicat oamenii regimului pe Arsenie Boca și despre cum a fost chiar el condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că nu a vrut să colaboreze cu securitatea.

Aruncat în închisoare de comuniști și salvat, culmea, de Nicolae Ceaușescu, a făcut afaceri cu iconițe pe vremea când nu se găseau, după ce a păcălit un fotograf din Adjud. A lucrat la fabrica de conserve, a muncit și la oțelărie și i-a scăpat de bătăi pe deținuții bătrâni din lagărul de muncă silnică de la Chilia, unde bătăile erau mai rele ca moartea. Este doar o parte din povestea vieții părintelui Constantin Postolache, cel mai vârstnic monah de la cea mai veche mânăstire din București, Mănăstirea Plumbuita.

A lucrat mult timp direct cu părintele Teoctist, înainte ca acesta să fie uns patriarh. L-a cunoscut și pe Arsenie Boca, părintele supranumit Sfântul Ardealului.

RECORD MONDIAL! Un bărbat a înotat 157 de zile în jurul Regatului Unit fără să pună piciorul pe uscat. Cum a reușit o as... Însoțitorul de bord a vrut să verifice avionul, dar ceva PARANORMAL s-a întâmplat! Ce i-a apărut în cale (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x