Antena Căutare

Masaj cu foc împotriva durerilor de spate! Nu, nu este o glumă! „Face minuni. Înainte nu puteam să mă ridic” - Video

Masajul cu foc este remediul uluitor pentru durerile musculare pe care îl propune un terapeut din Egipt. Chiar dacă pare periculos, tratamentul este recomandat celor care au probleme cu circulaţia sanguină sau suferă de dureri de spate.

Masajul cu foc este remediul uluitor pentru durerile musculare pe care îl propune un terapeut din Egipt. Chiar dacă pare periculos, tratamentul este recomandat celor care au probleme cu circulaţia sanguină sau suferă de dureri de spate.

În masajul cu foc, primul pas constă într-un masaj standard cu ulei şi plante. Apoi, spatele pacientului este acoperit un material izolant, peste care este pus un prosop îmbibat în alcool, căruia i se dă foc. Flăcările sunt stinse după aproximativ un minut.

„Condiţia mea s-a îmbunătăţit 100%. Mulţumesc lui Dumnezeu! Înainte nu puteam să mă ridic, nici ca să mă rog. Nu puteam să îmi întind spatele nici când coboram din maşină”, a spus o persoană care a încercat masajul cu foc.

Tehnica este recomandată doar persoanelor care au probleme cu circulaţia sanguină sau suferă de dureri de spate.

Tratamentul nu poat fi aplicat celor care au tensiunea crescută, suferă de hemofilie sau insuficienţă renală, spune terapeutul egiptean.

„Mai întâi verificăm starea de sănătate a clientului. Dacă starea lui de sănătate ne permite să aplicăm această metodă, atunci o facem. Dacă nu ne permite, atunci nu o aplicăm”, a spus maseurul Abdel Rehim Saeid.

Terapeutul spune că a învăţat tehnică neobişnuită în Maroc. Apoi a început să o folosească în salonul său din Egipt. Tratamentul datează însă de pe vremea faraonilor.

Cimpanzeii din Camera Comunelor pictaţi de Banksy, la licitaţie... Brunch în Tg. Mureș, pentru salvarea unei orgi istorice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x