Antena Căutare

Mătușa a murit și i-a zis nepotului că i-a lăsat ceva sub mașina de cusut, dar descoperirea a fost uriașă!

Un tânăr a avut parte de surpriza vieții sale atunci când mătușa i-a lăsat un bilet după moarte. Și lucrurile aveau să se schimbe pentru totdeauna!

Un tânăr a avut parte de surpriza vieții sale atunci când mătușa i-a lăsat un bilet după moarte. Și lucrurile aveau să se schimbe pentru totdeauna!

Carl Sabatino s-a amuzat mereu de unul dintre tablourile mătușii sale, Jenny Verastro. Mai ales că pictura era luată dintr-un târg de vechituri, pentru suma de doar zece dolari. Anii au trecut și femeia a îmbătrânit.

Când a simțit că i se apropie sfârșitul, mătușa Jenny i-a spus nepotului să caute sub mașina ei de cusut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După câteva zile de la decesul rudei sale, Carl a venit să se uite sub mașina de cusut și a găsit tabloul. Apoi a privit mai atent și a rămas fără cuvinte: pictura avea semnătura lui Picasso!

Valorea? Nici mai mult nici mai puțin de 30 de miliaone de dolari!

Citește și:

Un bărbat și-a cumpărat un tanc de pe internet, dar ceea ce a descoperit înăuntru este de-a dreptul fabulos!

O femeie și-a luat un inel de la un târg de vechituri! Peste 30 de ani a avut parte de o surpriză uriașă!... Video! După 30 de ani de la nuntă a vrut să se uite la rochia de mireasă! Când a deschis cutia a avut parte de o surpriz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x