Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Medicii au întors ambulanța din drum pentru a-i îndeplini pacientului ultima dorință: „Au fost îngerii zilei. A însemnat enorm pentru el să vadă marea înainte de a muri”

După șapte runde de chimioterapie, radioterapie și o operație majoră, medicii și-au dat seama că nu mai pot face nimic pentru a salva viața unui tată. Bărbatul a fost externat și trimis acasă, pentru a-și trăi ultimele zile înconjurat de familie. Pe drum, pacientul a început să plângă.

După șapte runde de chimioterapie, radioterapie și o operație majoră, medicii și-au dat seama că nu mai pot face nimic pentru a salva viața unui tată. Bărbatul a fost externat și trimis acasă, pentru a-și trăi ultimele zile înconjurat de familie. Pe drum, pacientul a început să plângă. Emoționați, medicii au oprit imediat ambulanța și au schimbat traseul, pentru a-i putea oferi un moment de fericire.

Orice ai face, orice tratament ai urma, oricât ar lupta medicii, unele boli nu vor să se dea bătute. După ce a luptat ani în șir pentru a se vindeca, Chris Shaw, tatăl a patru copii, din Perth, Australia, a înțeles că sfârșitul era aproape.

A fost externat din spital și trimis acasă, cu o ambulanță, pentru a-și putea petrece ultimele zile în propriul cămin, înconjurat de cei pe care îi iubea.

Pe drum, Chris a început să plângă. Când și-au dat seama că îi pot oferi un ultim moment de fericire, medicii nu au ezitat. Au întors ambuanța și au condus-o până la plaja Burns, locul lui preferat.

Imaginile nu mai au nevoie de nicio descriere. Întins pe targă, cu lacrimi în ochi și îmbrățișat de copiii săi, Chris a privit pentru ultima oară locul său preferat.

Astăzi, la un an de la moartea soțului ei, Kylie Shaw a vorbit despre medicii care i-au îndeplinit ultima dorință, numindu-i „îngerii acelei zile”.

„Sper că acei doi medici înțeleg cât de mult a însemnat pentru Chris să simtă briza, să vadă nisipul și să audă marea pentru ultima oară.

Chris, ai fost un bărbat extraordinar, un tată minunat, un soț iubitor și un prieten loial. Te iubim și ne este dor de tine în fiecare zi”, a scris Kylie Shaw.