Antena Căutare

Medicii au rugat-o să-și deconecteze soțul de la aparate, dar ea a refuzat. După trei ani, bărbatul s-a trezit și i-a șoptit ceva la urche. Medicii au rămas șocați!

Viața lor era abia la început atunci când o tragedie s-a petrecut. El, un tânăr de 28 de ani a avut un teribil accident de motocicletă în urma căruia a intrat în comă. Ea, o fată în floarea vieții care a refuzat să accepte realitatea cruntă

Viața lor era abia la început atunci când o tragedie s-a petrecut. El, un tânăr de 28 de ani a avut un teribil accident de motocicletă în urma căruia a intrat în comă. Ea, o fată în floarea vieții care a refuzat să accepte realitatea cruntă.

Danielle și Matt formau un cuplu de mai multă vreme, dar în 2011 au decis să-și unească destinele. Au urmat doi ani minunați până într-o zi când Danielle a primit un telefon. La celălalt capăt al firului era o asistentă medicală care o anunța că iubirea vieții sale a avut un accident grav, iar șansele de supraviețuire sunt minime.

Timp de trei ani, medicii au încercat să obțină acceptul soției pentru ca pacientul să fie deconectat de la aparate, însă femeia a refuzat categoric. După trei ani de la producerea accidentului, ceva incredibil s-a produs. Bărbatul a deschis pentru câteva minute ochii și și-a văzut iubirea. Cu un gest a chemat-o lângă el și i-a spus ceva incredibil: „ÎNCERC”. După o altă perioadă, bărbatul a început să-și rvină și acum, întregul echipaj medical speră într-o recuperare miraculoasă.

Ai ochi de șoim? Te crezi în stare să găsești greșeala din imagine în mai puțin de 10 secunde? Ești gata? START!... O femeie si-a construit singură-singurică o casă din temelii. Şeful ei de şantier a fost Youtube!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x