Antena Căutare

Tradiția pe care o respectă și Familia Regală! Meghan Markle dezvăluie ce a ascuns în rochia de mireasă, surpriză pentru Prințul Harry

Tradițiile la o nuntă sunt importante pentru noi românii, însă în afară nu se pune atât de mare accent, și nu te-ai gândi că fix Familia Regală Britanică respectă vreo tradiție asemănătoare cu  ale noastre. Dar nu este deloc așa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, dezvăluie surpriza pe care i-a oferit-o soțului său, legată de o tradiție care se practică și la noi.

Tradițiile la o nuntă sunt importante pentru noi românii, însă în afară nu se pune atât de mare accent, și nu te-ai gândi că fix Familia Regală Britanică respectă vreo tradiție asemănătoare cu ale noastre. Dar nu este deloc așa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, dezvăluie surpriza pe care i-a oferit-o soțului său, legată de o tradiție care se practică și la noi.

Se zice că în ziua nunții, mireasa trebuie să poarte ceva albastru pentru a avea noroc în căsnicie, iar Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex după căsătoria cu prințul Harry al Marii Britanii, a dezvăluit că și ea a respectat asta, și a ascuns în rochia de mireasă ceva albastru.

Mai exact, într-un interviu acordat ca parte dintr-un serial în două părți despre Regina Elisabeta a II-a, Megan Markle apare alături de rochia de mireasă, pentru prima dată de la nuntă cu Harry, informează CNN.

Tradiția pe care o respectă și Familia Regală! Meghan Markle dezvăluie ce a ascuns în rochia de mireasă, surpriză pentru Prințul Harry

„Undeva aici este o bucată de material, vedeți? Vedeți bucată albastră de material prinsă pe interior? E ceea ce am purtat albastru. Este o bucată de material din rochia pe care am purtat-o la prima întâlnire cu Harry”, a spus Meghan.

Ducesa de Sussex a mai povestit că nu a văzut voalul de mireasa finisat până în dimineața nunții.

„A fost foarte important pentru mine, mai ales acum că fac parte din familia regală, să am pe el toate cele 53 de țări din Commonwealth. Am știut că va fi o surpriză drăguță și pentru noul meu soț, care nu a știut. Sunt incredibil de fericită că am făcut această alegere pentru ziua noastră specială. Şi cred că şi ceilalţi membri ai familiei au fost încântaţi şi au apreciat faptul că înţelegem cât de important este Commonwealth pentru noi şi rolul pe care îl avem”, a adăugat Meghan Markle.

Tradiția pe care o respectă și Familia Regală! Meghan Markle dezvăluie ce a ascuns în rochia de mireasă, surpriză pentru Prințul Harry

Nici de la celelalte “obiceiuri” nu a dat înapoi, Ducesa a purtat și „ceva împrumutat” de la Regina Elisabeta a ÎI-a. Această i-a împrumutat tiară cu diamante a Reginei Maria, făcută în 1932.

AMUZANT, dar periculos! O lecție de conducere a avut un final de neuitat! Au plonjat cu mașina într-o piscină – FOTO... Cea mai tare iluzie optică din toate timpurile! Toate lumea vede lucruri diferite. Tu ce observi în imagine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x