Antena Căutare

Meghan Markle, scrisoare emoționantă către tatăl ei, după nuntă: ”Sunt distrusă!” Abia acum s-a aflat ce l-a rugat Ducesa 

Meghan Markle, care se pregătește să devină mamă pentru prima oară, i-ar fi trimis tatălui ei o scrisoare, în cadrul căreia i-ar fi mărturisit că suferă teribil din pricina faptului că relația lor s-a deteriorat. 

Meghan Markle, care se pregătește să devină mamă pentru prima oară, i-ar fi trimis tatălui ei o scrisoare, în cadrul căreia i-ar fi mărturisit că suferă teribil din pricina faptului că relația lor s-a deteriorat.

În ciuda faptului că presa internațională a scris că Meghan Markle refuză să ia legătura cu tatăl ei, Thomas Markle, în vârstă de 72 de ani, aceasta i-ar fi trimis o scrisoare.

Meghan Markle și Prințul Harry, criticați dur de internauți după ce au anunțat sarcina: ”Nu putea să aleagă o zi mai rea!”

Potrivit confidentelor lui Meghan Markle citate de revista People, fosta actriță americană i-ar fi trimis o scrisoare tatălui ei imediat după nunta cu Prinţul Harry (34 de ani), în care îşi mărturisea sentimentele pentru el, dar îl ruga să înceteze să se mai victimizeze în diverse declaraţii de presă.

„Tată, sunt distrusă. Te iubesc. Am un singur tată pe lumea asta. Te rog, încetează să te mai victimizezi prin presă pentru ca noi să putem repara relaţia noastră“, i-a scris fosta actriţă.

ADEVĂRUL s-a aflat! Meghan Markle a comis-o GRAV! Prințul Harry trebuie să dea explicații

Ba mai mult, la rândul lui, acesta i-a scris o scrisoare lungă, în cadrul căreia i-a cerut să-i trimită câteva fotografii. Această cerere a bărbatului, însă, a supărat-o teribil pe Meghan.

„Este exact opusul a ceea ce te-am rugat. Ţi-am spus că nu vreau să comunicăm prin intermediul presei, iar tu îmi ceri să comunicăm prin intermediul presei. Nu ai auzit nimic din ceea ce am spus?“, i-a replicat Ducesa Meghan.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, iar în primăvara acestui an, aceștia vor deveni părinți pentru prima oară.

Mamăă, ce talent are noul purtător de cuvânt al Poliției Gorj. Ea este Corina și are corp de Miss (Galerie foto)... La 80 de ani, un fost şofer al Oţelul Galaţi se însoară pentru prima dată! „Aşa mi-a venit”. Câți ani are mireasa (Foto)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x