Antena Căutare

Mesajul filosofului Mihai Șora către compania Tarom, după ce "călătorul de 100+“ nu a putut să-și rezerve un bilet

Filosoful Mihai Şora, în vârstă de 102 ani, a transmis un mesaj inedit companiei Tarom după ce nu a reuşit să-şi rezerve online un bilet de avion pentru că „roboţelul“ nu i-a permis să se înregistreze cu anul naşterii sale, respectiv 1916. Compania a reacţionat tot pe reţeaua de socializare. 

Ce mesaj haios i-a transmis filosoful Mihai Șora companiei aeriene Tarim după ce acesta nu a putut să-și rezerve un bilet de avion din cauza vârstei înaintate: "Dragă Tarom, roboţelul dumitale nu-mi îngăduie..."

Mihai Șora este un filosof și eseist român. Din 24 octombrie 2012 este membru de onoare al Academiei Române.

În ciuda vârstei de 102 ani pe care maestrul o are, acesta călătorește cu avionul și are o viață activă, încă un motiv de admirație față de domnia sa.
Mare i-a fost mirarea atunci când a dorit să își rezerve pe site-ul companieie aeriene Tarom un bilet de avion, dar din cauza sistemului, acesta nu a putut să-și selecteze anul nașterii (1912). Se pare că informaticienii din spatele site-ului au avut prestabilit ca ultimul an în care cineva în vârstă poate călători să fie 1916.

Fiind probabil amuzat de această situație, filosoful Mihai Șora a compus un mesaj extrem de haios și de diplomat pe care l-a postat pe Facebook, având ca destinatar compania Tarom:

Astfel, într-un mesaj semnat „un călător de 100+“, Mihai Şora îi roagă respectuos pe cei de la compania aeriană Tarom să opereze modificări în ceea ce priveşte sistemul de rezervare online și să își repare roboțelul:

"Dragă Tarom, roboţelul dumitale nu-mi îngăduie să scriu «1916» la anul naşterii. Nu vrea mai jos de «1919». Eşti bună să-i lungeşti circuitele? Scroll down, sus inimile. Mulţumesc."

Compania Tarom nu a întârziat să apară cu un mesaj decent, care să clarficie lucrurile: "La mulţi ani şi să fiţi sănătos! Va cerem scuze, să nu vă supăraţi pe noi!"

Credit foto: adevarul.ro

500 de ani de la moartea genialului Leonardo da Vinci. Mormântul artistului a fost vizitat de președinții Franței și Ita... De la un infirmier de 2,21 metri, la celebrul Chewbacca. Povestea fascinantă a actorului Peter Mayhew. „S-a luptat să ia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x