Antena Căutare

Mesaje de 8 martie. Uimeşte femeile din viaţa ta cu cele mai frumoase URĂRI de 8 MARTIE! Felicitări şi SMS-uri speciale pentru mame, iubite și soții

Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi de 8 martie un gând bun către femeile din viaţa noastră. Iată cele mai frumoase urări

Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi de 8 martie un gând bun către femeile din viaţa noastră. Iată cele mai frumoase urări

Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe ţine MAMA. Acum că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţa şi vreau să îţi mulţumesc! Te iubesc şi îţi urez un sincer LA MULŢI ANI, MAMA!!!

Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie!

Mama - cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.
Mama - lacrimă târzie, veşnică icoană, înger de-naltare, candela aprinsă! Candelă a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează!

Precum sunt florile gingaşe, soarele luminos, apele limpezi şi izvoarele cristaline, aşa să fii tu, mămica dragă, bună, înţeleaptă şi frumoasă! La Mulţi Ani!

Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreagă lume!

Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi mulţumim şi te iubim. La mulţi ani!

Ultima ninsoare-ncarca merii
Dar curând ei plini vor fi de floare!
Martie, mămico, sărbătoare!
Sărbătoarea ta şi-a primăverii!

Mama este fiinţă aleasă de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentanta pe pământ.

Mami, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită!

Urări pentru soţii:

Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare şi de fiecare pată de verdeaţă şi... de dragostea mea necondiţionată.

Azi uita cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.

Odată cu venirea primăverii, ai venit tu... a răsărit primul ghiocel şi cu el drăgostea mea pentru tine... ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta... şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara... pentru că acolo eşti tu... tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc.

Astăzi îţi doresc să primeşti atâtea flori încât să-ţi faci grădina. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul... Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ţi-ar mai rămâne...

Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele.

Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine!

Urări pentru iubite:

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!

Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea.

Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat... te iubesc!

Urări pentru colege:

De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

Un gând curat şi senin că primăvara pentru veşnicia ei!

Primăvara… anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, şi căldură sufletească!

Fie ca toate impinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos.

Viaţa, artă, chiar şi energia se declina la feminin. Ideea, ca şi luptă şi pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârşeşti a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbaţi. Ambiţioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace, fac ca intervenţia lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică....

Cea mai scumpă casă din America! Clădirea, inspirată din arhitectura palatului versailles... Horoscopul zilei de 8 Martie! Vărsătorii sunt melancolici, dar vor avea parte de multe surprize...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x