Antena Căutare

Mesaje de Sfânta Maria! Cele mai simpatice SMS-uri pe care le poţi transmite persoanelor dragi cu ocazia acestei sărbători

Mesaje de Sfânta Maria! Românii sărbătoresc, pe 15 august, Sfânta Maria, aşa că dacă printre persoanele dragi ţie există oameni care poartă acest nume, transmite-le mesaje simpatice. Găseşti mai multe, mai jos:

Mesaje de Sfânta Maria! Românii sărbătoresc, pe 15 august, Sfânta Maria, aşa că dacă printre persoanele dragi ţie există oameni care poartă acest nume, transmite-le mesaje simpatice. Găseşti mai multe, mai jos:

Mesaje de Sfânta Maria! Întocmai că Fecioara Maria al cărei nume îl porţi, învaţă să ierţi, să fi mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

Să ai o zi frumoasă şi să te bucuri de numele pe care îl porţi. Să fii fericită, iubita şi bucuroasă. La mulţi ani de Sfânta Maria!

În această zi specială, îţi transmitcele mai sincere urări. Să ai o viaţă plină de lucruri bune iar Sfânta Maria al cărei nume îl porţi să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

O zi frumoasă este mâine, ziua numelui tău! Să te bucuri de viaţă, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulţi ani Maria!

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primeşte din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor. Dumnezeu să te călăuzească în tot cea-ce faci. La mulţi ani!

La mulţi ani Maria/Marian! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioara să-ţi lumineze drumul în viaţă.

Fie că Sf. Fecioara Maria, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea. La Mulţi Ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate. Să se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Maria!

Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

Fie că din această zi sfânta, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!

Fie că Sfânta Maria să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ţine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Maria! Ce trebuie să faci în această zi ca să-ţi meargă bine... FOTO + VIDEO! Crezi că-și face un tatuaj? NU, e de 10 ori mai dureros și periculos! Imaginile sunt înfricoșătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x