Antena Căutare

Mesajul secret ascuns în spatele sculpturii cu Iisus din Rio de Janeiro. Ce au descoperit vizitatorii

Faimoasa sculptură din Rio de Janeiro care îl reprezintă pe Iisus ascunde secrete care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Mesajul secret ascuns în spatele sculpturii cu Iisus din Rio de Janeiro. Ce au descoperit specialiștii

profimedia

Statuia masivă a fost construită de sculptorul Paul Landowski și inginerul Heitor da Silva Costa în colaborare cu Albert Caquot. Fața sculpturii a fost creată de sculptorul Gheorghe Leonida. Ea a fost terminată la 12 octombrie 1931, având o înălțime de 30 de metri.

Statuia numită Christ The Redeemer cântărește 635 de tone și se află pe muntele Corcovado în Parcul Național Tijuca din Rio de Janeiro. Această statuie pare că veghează asupra întregului oraș, de la înălțime. Sculptura masivă este un simbol al creștinătății, recunoscut în întreaga lume. Aceasta a devenit un simbol cultural pentru Rio de Janeiro și Brazilia.

Statuia este printre cele mai importante din lume, fiind listată ca una dintre Cele 7 Minuni ale Lumii Moderne. Aceasta a fost construită din piatră și calcar.

Statuia lui Iisus conține multe mesaje puse de către vizitatori. Mesajele lor conțin dorințe și visuri de-ale oamenilor pe care le-au scris. De asemenea, pe plăcile de calcar care au fost puse de voluntari la baza statui, de jur împrejur, sunt inscripționate diferite mesaje și dorințe.

Mai mult decât atât, statuia are o ușă care duce spre un tunel. Acest tunel este calea de acces a lucrătorilor de la mentenanță. De asemenea, pe umărul drept al statuii este o altă ușă special făcută pentru muncitorii care verifică lumina și eventualele reparații necesare.

Sunetul ciudat pe care îl scoate Pământul la fiecare 26 de scunde. Nimeni nu știe ce e... Cum ar arăta cele mai cunoscute personalități istorice dacă ar trăi în zilele noastre...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x