Antena Căutare

Meserie inedita: un japonez studiaza zi de zi cadavrele unor sinucigasi

Un geolog din Japonia si-a dedicat cariera studierii padurii spanzuratilor de pe mUntele Fuji. Desi a studiat fenomenul sinuciderilor din Aokigahara timp de 30 de ani, Azusa Hayano nu a inteles ce ii determina pe oameni sa se omoare aici.

Potrivit Daily Mail, in fiecare an, autoritatile japoneze colecteaza 100 de trupuri din padurea aflata la baza Muntelui Fuji.

Se spune ca prima persoana care s-a sinucis aici a fost insprata de actiunea unui roman care era plasata in aceasta padure.

Cei mai multi sinucigasi aleg sa isi puna capat zilelor prin spanzurare, asa ca trupurile lor sunt descoperite atarnand de crengile copacilor. Multe alte cadavre sunt ascunse in vegetatie si sunt descoperite la mult timp dupa deces.

Azusa Hayano nu are o munca placuta si a descoperit singur, in ultimii 20 de ani, peste 100 de cadavre. Pentru el a devenit ceva obisnuit sa se plimbe printre trupurile neinsufletite si sa colecteze cat mai multe indicii despre cum a fost viata lor.

De-a lungul timpului, barbatul a reusit sa invete cum sa se foloseasca de obiectele aflate asupra sinucigasilor pentru a afla ce i-a determinat sa recurga la acest gest fatal.

Geologul care studiaza padurea Aokigahara de 30 de ani a realizat recent un documentar despre fenomenul sinuciderilor.

Foto: vice.com

Un autobuz din Las Vegas vindeca mahmureala in 45 de minute... Mamaliga, un nou brand romanesc care face inconjurul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x