Antena Căutare

Cum sa vinzi imobiliare pe criza: Apartamente date la loterie!

Un agent imobiliar francez cu multa imaginatie a gasit solutia ideala pentru criza din domeniu. Omul nu reusea sa dea niciun apartament cu banii jos. Asa ca a decis sa vanda proprietati precum premii la loterie. Barbatul vine bilete de cate 10 euro fiecare pana cand se strang banii pe care i-a investit constructorul intr-o locuinta. Cand s-au adunat toti banii se oganizeaza si tragerea la sorti.

O vila somptuoasa langa Marsilia, cu piscina si vedere panoramica spre port. Cine nu si-ar dori o asemenea locuinta? Pretul ei insa alunga cumparatorii: 700.000 de euro. Cum sa vinzi asa ceva, in plina criza, s-a intrebat agentul imobiliar. Si tot el si-a dat raspunsul.

„Dupa ce am stabilit pretul global, care include taxele notariale si bineinteles comisionul nostru, vindem bilete de loterie de 10 euro pana il acoperim. Atunci oprim jocul si facem tragerea la sorti. Am mai adaugat putin din ce zisese inainte”, a declarat Leonard Simpatico, directorul companiei.

Pana acum, agentia a vandut "la loterie" cinci case dar mai are inca multe oferte. Nu doar in Franta, ci si in Spania si Portugalia, acolo unde criza imobiliara este si mai grava.

Au trecut 43 de ani de la aselenizare - teoriile conspiratiei despre cel mai grandios moment din istoria omenirii... Horoscop de weekend: Vezi ce-ti rezerva astrele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x