Antena Căutare

Mica Sirenă vine la Antena 1! O poveste care a cucerit copiii din întreaga lume!

O planetă întreagă a auzit de Walt Disney. O lume întreagă a văzut desenele animate produse peste ocean. Însă ce se ascunde dincolo de personajele care au încântat copilăria fiecăruia dintre noi ştiu doar cei care le-au creat.

Mica sirenă este o ecranizare de excepție , marca Disney, a cărei poveste a cucerit o lume întreagă, nu doar pe cea a copiilor. O poveste captivantă, plină de emoție, realizată pentru a intra în inimile copiilor, dar și a adulților.

O planetă întreagă a auzit de Walt Disney. O lume întreagă a văzut desenele animate produse peste ocean. "Mica sirenă", care a fost ecranizat ca film de animaţie de celebrele studiouri Disney, are la baza basmul celebru scris de Hans Christian Andersen.

Protagonista este de o frumusețe răpitoare, care-l fascinează pe un prinț pământean. O poveste romantică de dragoste imposibilă între sirenă și pământean, dar și drama tinerei de a alege între viața subacvatică alături de familie și prieteni, și viața terestră alături de prințul inimii ei.

Deznodământul îl veți vedea duminică, numai la Antena 1, de la 20:00!

Ți-l mai amintești pe puștiul din "Karate Kid"? Cum arată acum, după 32 de ani de la încheierea filmărilor... Din student, antreprenor: a „copt” o afacere, inspirat de gustul pâinii din copilărie făcute de bunica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x