Antena Căutare

Mihai Voropchievici dezvăluie ce înseamnă dacă visezi pisici; „Cine a visat o pisică neagră”

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce se întâmplă cu noi atunci când visăm pisici:

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce se întâmplă cu noi atunci când visăm pisici:

"În cartea de vise bătrânească tot ce era legat de pisică însemna vrajă, magie pentru că acolo se vedea greșit impresia că cine are o pisică e vrăjitoare. Dar pisica e cel mai mare captator de energii negative și e terapeutul casei, ca și câinele.

Dacă tu începi să visezi pisici începi să le asociezi. Am visat o pisică neagră - când te zgârie în vis sau se uită urât la tine, o poți compara cu un om care îți este ostil, o persoană apropiată, dar despre care nu știi cu ce gânduri vine.

Dacă visezi o pisică jucăușă, poate fi vorba de prietenii tăi. Nu se întâmplă toată ziua-bună ziua să visezi pisici", a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

S-a dovedit științific că un pahar de vin roșu echivalează cu 1 oră de sport. Care este substanța minune pe care o conți... A băut 20 de căni de vodkă în fiecare zi, timp de 8 ani! Alcoolul i-a schimbat culoarea pielii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x