Antena Căutare

Mii de creștini ortodocși, scandalizați! Informația care a explodat: "Papa Francisc vrea să anuleze Biblia"

Ultima ştire despre Suveranul Pontif care a circulat în limba engleză, dar a fost rapid tradusă şi la noi spune că Papa a anunţat că "Biblia este total depășită, are nevoie de o schimbare radicală şi va fi anulată oficial". 

Ultima ştire despre Suveranul Pontif care a circulat în limba engleză, dar a fost rapid tradusă şi la noi spune că Papa a anunţat că "Biblia este total depășită, are nevoie de o schimbare radicală şi va fi anulată oficial".

Papa Francisc este ținta unor atacuri mediatice de tip "fake news". Mii de credincioşi ortodocşi sunt scandalizaţi după ce ştirea privind anularea Bibliei a început să circule pe site-urile ortodoxe de la noi şi pe reţelele de socializare.

Ştirea falsă a pornit de la un articol publicat de site-ul ThereIsNews.com Site-urile ortodoxe româneşti au preluat ştirea falsă cu titluri denigratoare la adresa Papei: "Ereticul Papa Francisc anulează Biblia si propune să creeze o nouă carte", "Fără cuvinte: Papa Francis a decis sa anuleze Biblia", "Papa Francisc loveste din nou: Biblia este total depășită și are nevoie de o schimbare radicală".

Textul fals îl citează pe Papa cu următoarea declaraţie: „Nu putem continua să încercăm să vorbim publicul nostru într-o lume cu totul nouă, cu o carte care are mii de ani. Noi pierdem urmași și trebuie să mergem un pas mai departe în căutarea modernizării bisericii. să rescrieți Cuvântul lui Dumnezeu, chiar dacă numai Vechiul Testament, în care există anumite pasaje, este mai bine să nu se repete".

Oricine visează să se mute aici! Dacă vii în acest oraş, primeşti GRATUIT casă şi salariu de 1.200 de euro... Ce se întâmplă dacă pui un cartof cu scobitori în microunde! Răspunsul te va uimi!...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x