Antena Căutare

Mikel Ruffinelli e femeia cu cel mai mare posterior din lume! Șoldurile sale au 2,5 metri diametru

O americancă pe nume Mikel Ruffinelli este în prezent femeia cu cel mai mare posterior din lume și a reușit chiar să intre în Cartea Recordurilor, după ce specialiștii i-au măsurat șoldurile și au avut parte de o surpriză de zile mari.

Mikel Ruffinelli e femeia cu cele mai mari șolduri din lume Galerie
Mikel Ruffinelli este mândră de șoldurile sale ce au aproape doi metri și jumătate diametru și de posteriorul ce iese imediat în evidență | sursa foto: Profimedia

Într-o vreme în care femeile caută să fie cât mai slabe, Mikel Ruffinelli un exemplu cât se poate de clar că adevărata frumusețe constă în modul în care te simți și nu în modul în care te percep cei din jur.

În vârstă de 49 de ani, femeia din Los Angeles (Statele Unite ale Americii) deține în prezent recordul pentru cele mai mari șolduri din lume. Circumferința acestora este de aproximativ doi metri și jumătate, deși femeia are 1,6 metri înălțime.

Mikel Ruffinelli este femeia cu șolduri demne de Cartea Recordurilor și un posterior imens

La vârsta de 20 de ani, Mikel Ruffinelli avea o greutate normală de 80 de kilograme. Apoi, când a împlinit 22 de ani, femeia s-a îngrășat 25 de kilograme, după ce a născut primul copil. După alte trei nașteri, greutatea femeii a continuat să crească.

Descoperă mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus

Unii medici sunt de părere că, cel mai probabil, femeia suferă de lipoedem, o afecțiune cronică ce este caracterizată printr-o acumulare neobișnuită și excesivă a țesutului gras în anumite zone, în special la coapse, șolduri, fese sau gambe.

Citește și: Femeia cu cele mai lungi tălpi. Cum arată și ce înălțime surprinzătoare are Juliei Felton, tânăra care poartă 49.5 la pantofi

Totuși, nici Mikel Ruffinelli nu are o dietă tocmai sănătoasă, aceasta recunoscând faptul că obișnuiește să consume câteva mii de calorii pe zi.

Mikel Ruffinelli este mândră de șoldurile sale ce au aproape doi metri și jumătate diametru

Mikel Ruffinelli alături de soțul său

„Îmi iubesc corpul și nu văd vreun motiv pentru care ar trebui să țin dietă, fiindcă nu am probleme de sănătate. Îmi iubesc formele, îmi iubesc șoldurile și toate celelalte trăsături”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Mikel Ruffinelli este mândră de șoldurile sale ce au aproape doi metri și jumătate diametru și de posteriorul ce iese imediat în evidență și susține faptul că bărbații preferă mai degrabă femeile cu forme voluptoase decât pe cele slabe.

Citește și: Familia record care are o vârstă combinată de 1042 de ani. Câți membri are familia și ce vârste au

Totuși, posesoarea celui mai mare posterior, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru imrpesionanta dimensiune a șoldurilor sale, recunoaște că viața nu e una ușoară atunci când ai în jur de 190 de kilograme greutate. Mikel Ruffinelli obosește destul de rapid, îi este greu să se spele și întotdeauna trebuie să evite spațiile prea înguste.

Chiar dacă mulți o filmează și o pozează, amuzându-se de modul în care aceasta arată, femeia în vârstă de 49 de ani susține că se simte foarte bine în pielea ei și că există și foarte multe persoane, de sex masculin, care o admiră pentru formele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unde este șarpele ascuns din imagine? Iluzia optică face senzație pe internet. Care e răspunsul... Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși. Motivul din spatele deciziei neobișnuite i-a uimit pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x