Antena Căutare

Miliardarul acesta se teme că vine Apocalipsa și deja ne-a anunțat cum vrea să salveze planeta!

Elon Musk, șeful SpaceX și Tesla, a anunțat când se vor îndrepta spre Marte navetele sale spațiale. De asemenea, el crede că o colonie pe Marte ne-ar putea salva în viitor.

Elon Musk, șeful SpaceX și Tesla, a anunțat când se vor îndrepta spre Marte navetele sale spațiale. De asemenea, el crede că o colonie pe Marte ne-ar putea salva în viitor.

Elon Musk a spus la conferința SXSW din Austin, America, că lucrează, în prezent, la o navetă spațială pe care să o trimită spre Marte, în 2019. “Cred că vom putea face zboruri scurte, undeva pe la jumătatea anului viitor”, a spus Elon Musk.

Românul care face senzație pe internet! A vrut să cumpere brânză cu cei mai proști bani falși!

Cu toate acestea, termenul limită pare destul de optimist, deoarece acesta este un proiect foarte complex. Până în acest moment, publicul a văzut doar conceptul navetei și rezervorul masiv din fibră de carbon. Deocamdată, racheta poartă codul BFR (Big Fucking Rocket – n.r.).

Cel mai tare serviciu de muzică pe care îl așteptau românii e oficial! Unde îl găsești pe Florin Salam și toată muzica internațională?

Primele teste de zbor ale BFR vor reprezenta o previzualizare a unei excursii reale spre Marte, eventual cu echipaj uman. Cel mai nou proiect al antreprenorului, SpaceX, își propune ca oamenii să se îndrepte către Marte în anul 2022. Elon Musk crede că primele zboruri ale navetei vor influența alte țări și companii să facă același lucru. El se așteaptă ca celelalte țări să își construiască propriile lor echipamente de transport spațial.

Vezi cum vrea Elon Musk sa ajunga pe Marte

MARȚI, 13. Superstiţii şi întâmplări reale petrecute în această zi... Joac-o pe asta! S-au găsit între 1.263.000.000 de oameni! În 2000, doi chinezi s-au pozat, separat, în fața unui monumen...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x