Antena Căutare

Milioane de oameni, aceeași emoție!! Scrisoarea copleșitoare care te va face să-ți prețuiești mama pentru totdeauna

Textul aparție lui Guillermo Peña și a fost preluat de kudika.ro.

Câteva paragrafe și o emoție copleșitoare. Sunt cuvintele unei mame, așezate într-o scrisoare adresată fiicei sale, ce a ajuns să fie citită și distribuită de milioane de oameni pe internet.

"Dragă mea fiică, în ziua în care mă vezi bătrână te rog să ai răbdare cu mine și, cel mai important, încearcă să înțelegi prin ce trec. Chiar și atunci când vom vorbi, dacă repet același lucru de 100 de ori, nu mă întrerupe zicând 'Ai spus asta acum un minut'... Doar ascultă, te rog. Încearcă să îți amintești de clipele în care erai mică și îți citeam aceeași poveste în fiecare seară până când adormeai.

Atunci când nu voi dori să îmi faci baie, nu fi supărată pe mine și nu mă bruscă. Amintește-ți când trebuia să alerg după ține și încercam să te bag sub duș când erai doar o fetiță.

Când vei vedea că nu mă voi descurcă cu tehnologia, oferă-mi timp să învăț și nu îmi aruncă priviri urâte. Îți amintești când te încercam să te învăț să mănânci, să te îmbraci, să îți prinzi părul zi de zi? În ziua în care mă vezi că îmbătrânesc te rog să ai răbdare și să înțelegi prin ce trec.

Dacă întâmplător uit despre ce vorbim, oferă-mi posibilitatea de a îmi aminti și, dacă nu reușesc, nu fi nervoasă, supărată sau arogantă. Trebuie să știi doar că cel mai important lucru pentru mine este să fiu în preajma ta.

Și când picioarele mele obosite și bătrâne nu mă lasă să mă mișc la fel de repede ca înainte, dă-mi mână ta așa cum și eu ți-o dădeam pe a mea când te-am învățat să mergi.

Când vor veni acele zile, nu fi tristă... doar fii alături de mine și înțelege-mă. Vreau doar să ajung la finalul vieții înconjurată de dragoste. Voi aprecia și îți voi mulțumi pentru darul timpului și pentru toate clipele frumoase pe care le-am avut împreună. Cu un zâmbet mare și o îmbrățișare uriașa, vreau să îți spun că te-am iubit întotdeauna, dragă mea fiică."

Textul aparție lui Guillermo Peña și a fost preluat de kudika.ro.

Datele de expirare de pe alimente nu mai sunt valabile: Această etichetă îți spune clar când se strică mâncarea!... Cea mai simpatică ceartă: Doi urși koala se comportă ca un cuplu cu probleme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x