Antena Căutare

Milioane de oameni au plâns! Cea mai frumoasă poveste de dragoste a avut un final ce întrece orice basm sau scenariu de film!

Sunt multe poveștile de dragoste ce au reușit să uimească o lume întreagă, dar aceasta este poate cea mai frumoasă dintre toate.

Sunt multe poveștile de dragoste ce au reușit să uimească o lume întreagă, dar aceasta este poate cea mai frumoasă dintre toate.

Floyd și Violet Hartwig au avut o căsnicie fericită timp de 67 de ani. Dar dragostea lor a fost într-atât de puternică, încât cei doi au murit în aceeași zi.

Floyd și Violet s-au stins în casa lor, în timp ce stăteau în pat și se țineau de mână. Violet a murit la cinci ore diferență de soțul ei.

Deși a fost plecat pe front în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, cei doi au păstrat legătura prin scrisori. Când s-au regăsit și-au întemeiat o familie fericită, fiind un adevărat exemplu pentru toți din jur. Unii spun chiar că aceștia ar fi fost suflete pereche.

Descoperire șocantă într-o statuie budistă, veche de 1.000 de ani! „Nu ne vine să credem ochilor, am elucidat un mister ... „Dovezile sunt clare!” Cel mai temut om al planetei, un pion al extratereștrilor? Declarațiile șocante făcute de un cons...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x