Antena Căutare

Milioane de oameni sunt în pericol! Află și tu dacă ai alergie la Wi-Fi

Deşi am auzit de multe ori în ultimii ani că undele electromagnetice ne fac rău, oare chiar poate fi adevărat alergia la WiFi cu consecinţe grave asupra sănătăţii?

Deşi am auzit de multe ori în ultimii ani că undele electromagnetice ne fac rău, oare chiar poate fi adevărat alergia la WiFi cu consecinţe grave asupra sănătăţii?

În principiu, până la această oră, studiile pe marginea acestui subiect nu au fost foarte concludente, dar un tribunal din Franţa tocmai a creat un precedent foarte interesant pentru aşa-zisele afecţiuni cauzate de câmpuri electromagnetice. Hipsersensibilitatea Electromagnetică sau alergia la WiFi a fost certificată ca fiind reală în cazul unei franţuzoaice care, datorită acestui caz, pe tot restul vieţii ei, va beneficia de pensie pe caz de boală.

Femeia în cauză a afirmat în mai multe rânduri că expunerea la reţele WiFi şi alte dispozitive electronice precum televizorul sau telefonul i-a cauzat un nivel ridicat de discomfort. Ideea nu este nici pe departe nouă, dar în trecut cazurile similare înaintate către organele de jutiţie franceze au fost respinse. După stabilirea acestui precedent însă, situaţia s-a schimbat radical. Hipersensibilitatea Electromagnetică a devenit o afecţiune reală în mod oficial.

VEZI AICI CONTINUAREA

VIDEO: Descoperire șocantă făcută de oamenii de știință! Au găsit o creatură înfricoșătoare, în adâncurile oceanului... Au descoperit un extraterestru! Tot mai mulți vorbesc acum despre strania creatură! Imaginile stârnesc reacții pe intern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x