Antena Căutare

Poveste uluitoare: O milionara din China lucreaza ca muncitor la salubritate

O femeie din China nu a renuntat la ocupatia sa de-o viata, desi a devenit milionara. In fiecare dimineata, se trezeste la ora 3 si incepe sa stranga gunoiul de pe strazi. Ea a declarat ca vrea sa fie un exemplu pentru ceilalti.

Yu Youzhen demonstreaza lumii intregi ca banii nu te schimba, daca nu doresti. Desi conduce un adevarat imperiu alaturi de sotul ei, chinezoaica nu a renuntat la slujba sa de muncitor la salubritate.

In fiecare dimineata, la ora 3, ea se trezeste, isi ia bicicleta si porneste pe strazi pentru a aduna gunoaiele. Pentru slujba sa primeste lunar 230 de dolari, iar femeia considera ca este un salariu foarte bun.

"Sunt foarte multi vecini care stau in cartier cu noi. Sunt foarte bogati si am vazut cu ochii mei cum isi risipesc averea pe droguri, bautura si masini scumpe. Unde este cumpatarea? Unde este modestia? Eu asa vreau sa imi traiesc viata", a declarat Yu.

Mai mult, Yu Youzhen a marturisit ca nu isi va dona averea, daca fii sai nu vor munci la fel ca ea. Astfel, unul dintre ei este sofer, iar celalalt lucreaza pentru statul chinez.

Romanii celebri care au vrut sa fie incinerati... Un tata a platit ucigasi virtuali sa-i omoare fiul in mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x