Antena Căutare

Minciuni și superstiții la care trebuie să RENUNȚI în 2015! Avem lista completă aici

Gândurile noastre sunt mai puternice decât credem noi, ne guvernează așteptările, interacțiunile cu ceilalți și, nu în ultimul rând, abilitatea de a avea succes. Este ușor ca amăgirile și minciunile să se dezvolte în mintea ta, iar dacă nu ești conștient de ele îți pot face mai mult rău

Gândurile noastre sunt mai puternice decât credem noi, ne guvernează așteptările, interacțiunile cu ceilalți și, nu în ultimul rând, abilitatea de a avea succes. Este ușor ca amăgirile și minciunile să se dezvolte în mintea ta, iar dacă nu ești conștient de ele îți pot face mai mult rău.

Iata 9 minciuni la care ar trebui sa renunti si sa nu ti le mai spui si in 2015.

Trebuie sa fii perfect

Chiar daca perfectiunea ar putea fi atinsa, nu este un scop sanatos, urmarirea perfectiunii te poate trage inapoi. Nu uita ca greseala este o parte a fiintei umane si, uneori, cel mai bun profesor.

Viata mea este mai grea decat a oricarui om

Oricine se poate confrunta cu crize si momente dificile. Insa cu fiecare problema, provocare si moment dificil un om invata lucruri nou si se dezvolta.

Daca o ignor va disparea

Amanarea, gandirea magica si solutiile fanteziste te pot ajuta, insa numai pentru o vreme, sa eviti adevarul crud. Realitatea nu poate fi schimbata, iar amanarea rezolvarii unei situatii complicate nu face decat sa inrautateasca lucrurile intr-un final.

VEZI AICI CONTINUAREA

Era sănătoasă, dar i-a implorat să-i TAIE PICIOARELE! Motivul este ȘOCANT!... FOTO ȘOCANT! A suferit arsuri îngrozitoare pe FAȚĂ, dar medicii au făcut minuni! Transformarea e incredibilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x