Minorii au interzis la aceste imagini! Cum și cu cine își înșela o tânără de 25 ani soțul: „Am vrut s-o filmez în timp ce dormea, dar...”

Matt, 27 ani, şi Alicia, 25 ani, sunt doi americani ce păreau să aibă căsnicia ideală. Prietenii îi credeau de nedespărţit. Însă aparenţele înşală.

Matt, 27 ani, şi Alicia, 25 ani, sunt doi americani ce păreau să aibă căsnicia ideală. Prietenii îi credeau de nedespărţit. Însă aparenţele înşală.

Alicia devenise tot mai distantă de soţul ei, tot mai rece. Vorbea la telefon codificat şi trimitea sms-uri toată noaptea. Potrivit realitatea.net, când Matt o întreba cu cine discută, ea amintea de o colegă de la muncă. Chiar şi când spunea că merge la cumpărături banale, pentru cină, Alicia lipsea şi câte 2-3 ore. Matt era convins că nevasta lui are un amant.

Bărbatul încerca să o prindă pe partenera lui în "flagrant". Dar nu ştia cum. Se apropa ziua de naştere a soţiei şi i-a propus acesteia o petrecere. Alicia l-a refuzat, pe motiv că n-are chef, ba mai mult, l-a convins pe soţ să meargă într-o excursie cu prietenii lui, iar ea să rămână acasă. Matt a fost de acord, dar avea un plan.

A sunat toate rudele şi le-a spus că organizează o petrecere-surpriză pentru Alicia. A adunat familia, iar de ziua femeii, când ea credea că soţul e plecat cu prietenii, Matt a cu neamurile în casă, cărora le-a spus că soţia lui nu se simte prea bine, dar nu şi ce bănuieşte, şi a urcat la etaj. A deschis uşa dormitorului, iar toată familia a stricat SURPRIZĂ! Ce au văzut? Alicia era în pat cu amantul.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri