Antena Căutare

Minune divină sau miracol medical? Un bebeluș a venit pe lume după ce mama lui a murit. Medicii au reușit imposibilul!

Deși pare imposibil, un copil a venit pe lume ce mama a murit, în urma unui stop cardiac. La 41 de ani,  Emma Olubayo, o asistentă medicală, a rămas însărcinată, iar bucuria a fost una imensă, mai ales că femeia și-a dorit cu ardoare un copil.

Deși pare imposibil, un copil a venit pe lume ce mama a murit, în urma unui stop cardiac. La 41 de ani, Emma Olubayo, o asistentă medicală, a rămas însărcinată, iar bucuria a fost una imensă, mai ales că femeia și-a dorit cu ardoare un copil.

Însărcinată în șase luni, femeia - care nu știa că are probleme cardiace - a făcut infarct. Emma a încercat să lupte cu afecțiunea, fiindcă nu dorea să-și piardă și copilul.

Chiar dacă medicii au încercat să o resusciteze, în cele din urmă Emma a murit. În minutele următoare, specialiștii au decis să îi facă cezariană pentru a salva bebelușul. Și au reușit! Micuța s-a născut prematur, dar a supraviețuit, este sănătoasă și a fost externată luna trecută, în ianuarie.

„În seara în care Emma a murit, se chinuia să respire, dar nu am știut care ar fi problema. După ce paramedicii au încercat în zadar să o resusciteze, singura opțiune rămasă a fost să salvăm copilul, care a fost adus pe lume chiar în sufragerie. Emma s-a luptat să rămână în viață. Îmi amintsc cum se uita la mine, era speriată, dar s-a luptat pentru fetița lor mă plimbam prin toată casa, ca un nebun, dar continuam să vorbesc cu ea, să o țin de mână, să o sărut”, povestește Emmanuel Olubayo, potrivit The Telegraph.

Impresionați de acest caz, mai multe familii i-au donat tatălui bani și hăinuțe pentru nou-născut. În plus, bărbatul a găsit un sens în existența lui.

Agitat sau calm? Ce zici? Ţi se potriveşte? Surpriză mare la Vărsător şi Peşti! Cât de liniștită este zodia care te guve... O femeie a născut un bebeluș care arată precum un bătrân de 80 de ani! Medicii au fost uimiți când l-au văzut pe micuț....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x