Antena Căutare

MINUNEEEE! Chipul presedintelui Chavez a aparut la sapaturile de la metrou!!!

Carmaciul Venezuelei, Nicolas Maduro, a anuntat ca desi a plecat la cele sfinte, fostul conducator Hugo Chavez continua sa vegheze asupra poporului sau cel mult iubit. Imaginea le-a aparut unor muncitori care dadeau cu sapa la metrou!


"Priviti aceasta imagine, acest chip aparut in fata muncitorilor! Puteti vorbi cu ei, e real! Al cui este? Aceasta privire, privirea patriei, patria care este in tot si in toate, chiar si in fenomene ce nu se pot explica!" Asa si-a inceput discursul presedintele venezuelean Nicolas Maduro referindu-se la descoperirea facuta de niste muncitori care trabaluiau la o linie de metrou din Caracas.
"Asistam la o inspectie, sa vad cum merge treaba cand unul dintre muncitori s-a apropiat de mine si mi-a aratat o imagine captata cu telefonul mobil. Era facuta cu cateva zile inainte, in urma unei excavatii la peretele unui tunel. Mi-au zis sa privesc. Mi s-a facut pielea ca de gaina! Era chipul presedintelui! Asa cum a aparut, asa a si disparut! Chavez e in toate! Chaves suntem noi, toti!", si-a incheiat Maduro discursul in celebrul sau trening de fas galben - albastru - rosu.
Hugo Chavez, fostul presedinte, a decedat pe 5 martie, anul acesta, in urma unui cancer. De atunci, se tot arata poporului, sub diferite forme.

GALERIE FOTO! Si cei mai mari dictatori ai lumii au fost copii...... "As putea fi diavolita ta!" Vecina de la "Neatza", costumatie ce starneste fantezii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x